pondělí 25. dubna 2011

Falling in love :*


Ahoooj, slečinky:)
Tak jsem tu (bohužel) zpátky.. Živá, zdravá a nejšťastnější. :)
Asi vám ani nedokážu popsat, jak nádhernej víkend to byl:) Najednou, když jsem zpátky v Praze, tak mam úplně neuvěřitelně špatnou náladu. Jsem naštvaná, protivná, prostě mam náladu na facku. Jediný co se mi honí hlavou je J* a to, jak bych zase nejradši byla s nim.
Bolí mě naprosto celá Eliška, ale asi se mi motorky začaly líbit :D:) Kupodivu jsem se vůbec nebála;) Je to strašně hezkej pocit. Západ slunce, silnice prázdný, před váma 2 motorky, za váma taky 2 a vy jedete s tim svym "princem na bílym koni" a máte největší chuť ho umačkat:) 
V sobotu i v neděli jsme byli na bobovce, kde jsem si to taky užila:) Až na to, že v neděli jsme tam s A. docela řádily a jely jsme bez brždění, takže jsem z toho asi tak 4krát polovypadla a pak jsem tam narazila do všech těch bobů, páč jsem byla tak zmatená, že jsem zapomněla na konci zabrzdit :DDD 
Asi nemá cenu tu celej ten víkend popisovat, páč by toho bylo tolik, že by to stejně nikoho číst nebavilo a navíc bych se furt jen rozplývala nad tim, jak úžasný to bylo:D Až dostanu těch milion fotek co J. mamka nafotila, tak sem ňáký snad dám;)
Jsem celá rozlámaná, všechno mě bolí a jsem naprosto vyřízená, tak jdu do postele, přečíst povinnou četbu, ze který píšem zítra a já ještě ani nezačala číst.. Tak snad to stihnu ;)
Zítra zase škola, do který se mi naprosto nechce. Jediný na co se těšim jsou ty dva moji třídní magoři a pak J. (Snad ho tam potkam :D ) 
Užijte si poslední den volna, i když (aspoň u nás) nám počasí moc nepřeje:) 
S láskou, E


5 komentářů:

  1. to je fajn,že sis to tak užila

    OdpovědětVymazat
  2. Jo u nás zvonili, ale neotvírám. Divím se, že je to furt baví. :D A překvapivě nepřišel ani bratránek s dědou, který pokaždé chodili. :D Jéé )) koukám, že sis parádně užívalaa :P

    OdpovědětVymazat
  3. souhlasím...za ten jsem hodně ráda ;)

    OdpovědětVymazat
  4. tak to ti teda závidím takový víkend :)

    OdpovědětVymazat
  5. děkuju za pochvalu fotek, nechtěla by si mi napsat nějakou otázku do videoodpovědi, na titulní stránce blogu najde odkaz, děkuju předem

    OdpovědětVymazat