sobota 7. května 2011

.. Cause a can't stand the idea of you hating me forever.

Dneska bylo venku zase nádherně, takže jsme šly s mamkou a s malou na procházku do Stromovky:) Užila jsem si to:)) S malou jsme nejdřív blbly na hřišti a pak jsme si roztáhly deku na trávě a užívaly si sluníčka:) Jen lituju toho, že jsem si vzala na sebe černý kalhoty. Málem jsem se uškvařila :D Příště jedině kraťásky ! :D
Doufala jsem, že večer budu s J* , ale chudák se musí učit na, takže doufam, že ho aspoň na chvilku uvidim zítra:) Poslední dobou je to těžký s tim časem. Už se těšim na to až odmaturuje a bude zase dobře. :) ♥ Ani nevíte, jak moc mi chybí.. :)
Zrovna jsem dokoukala poslední díl The vampire diaries a musim říct, že mě to nadchlo. Nevim jestli jsem už tak moc přecitlivělá, nebo to bylo tak smutný, ale.. Brečela jsem u toho jak želva :D:) Nevydržim čekání na další díl !
Teď se jdu kouknout na pár dílů Pretty little liars a Hellcats a pak skouknu asi ňákej film. Nemám sílu ani peníze na to dneska někam večer jít, takže budu po dlouhý době doma:) Nemáte někdo typ na ňákej hezkej film? Předem děkuju;)
Užijte si zbytek víkendu. xo, E.

7 komentářů:

  1. Dneska budou dávat SEX VE MĚSTĚ.
    Já na ti asi budu koukat, vypadá to dobře, už při tom názvu. ;-) :-DDDDDD Dělám si prdel.;-)
    Tak si užij zbytek dne ! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Byl opravdu smutnej, taky jsem bulela :( Je mi líto Jenny :(

    OdpovědětVymazat
  3. No já jsme teprve u čtvrtého dílu ale fakt mě to vzalo :). jinak děkuji za návštěvu blogu, doufám že se zase někdy vrátíš :)

    OdpovědětVymazat
  4. :)) pristi tyden posledni dil. a budem muset cekat az do zari na dalsi episodu ! :DDD to ne :((

    OdpovědětVymazat
  5. ano,ale ona je kopírka na blogu o to de,včera kopírovala zase design který ovšem smazala když ji ta daná osoba od které kopčila,napsala že ji nahlásí

    OdpovědětVymazat