středa 11. května 2011

I miss you like never before.





Další pohodovej školní den. Na češtině slohovka, pak s holkama dvě hodiny volna, páč kluci maj tělák. Takže když už je konečně pěkně, vrátily jsme se do starejch časů a místo kafe v kavárně jsme si koupily Lambrusco a šly si sednout ha hřiště a pak na nábřeží k vltavě a krmily jsme holuby :D:P
Pak jsem přežila (prospala) dvě hodiny angličtiny, matiku a tadááá.. Crrrrr, konec školy. Mam ráda, když nám odpadaj hodiny:)
Na kartu mi konečně přišlo kapesný, takže jsem šla k vietnamcům za účelem, že si koupim moje vysněný tričko , který nikde jinde nemaj (spíš já ho jinde neviděla). A ono nikde?! Bambilion ošklivejch věcí, ale to tričko tam prostě nebylo ! takže jsem naštvaná :D Ale co nadělam;)
Neni mi zrovna nejlíp, tak jsem šla hned po škole domu, přepsala jsem si konečně fyziku z těch všech papírů co jsem našla do novýho sešitu a začala jsem se učit na zítřejší test, když v tom přišla mamka, že zítra nepůjdu do školy (*jupí*), že mě objednala na očkování. Ano, děsně se bojim injekcí, ale je to lepší než fyzika a praxe !
Teď koukáme s bráchou na hokej, je to 2:0, takže doufam, že se to neobrátí. Musíme vyhrát prostě !!! :)
Jinak nálada pořád (když jsem sama) na bodu mrazu. Jendu jsem furt neviděla. Už je to 6 dní. A abych pravdu řekla, NEUVĚŘITELNĚ MI CHYBÍ !!!! 
"Když vám chybí jediný člověk, zdá se vám celý svět vylidněný.
Mějte se líp než já. xo, E.

5 komentářů:

  1. hell yeah!! já mam normálně v pondělí od 10 a takle budu vstávat v 6, abych na to Ládví vůbec dojela :D:D:D

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, vyhráli jsme! 4:0! Jsme nejlepší! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Sama se divím, že jsme vyhráli 4:0..
    Amerikánci (:DD) jsou rok od roku lepší :D

    OdpovědětVymazat
  4. v tom ti docela věřím ;) taky bych někdy vesnici vyměnila za město..ve městě máš víc možností a tak celkově - není starost s dojížděním apod. ;) na vesnici musím pořád řešit autobusy a tak..ale stejně jsem tu ráda ;) všechno má svoje výhody a nevýhody ;) je to spíš o zvyku..

    OdpovědětVymazat