úterý 28. června 2011

Game over


Končim. Končim s vešerou mojí snahou. Asi nikdo z vás bohužel nepochopí čeho je vlastně konec, páč nikdo pořádně neví, jak to mezi mnou a panem "dokonalým". je (bylo?).. Včera když jsem s nim byla venku, tak jsem si uvědomila, že to neni to, co to bývalo. A nejhorší je, že už to nemůžu svádět na maturitu, nebo na nervy ze zkoušek na vysokou. Ví všechno. Všechno co já cítim a co chci. Tak proč se k tomu sakra nemůže nijak vyjádřit, ani nic naznačit? ve čtvrtek jedu na měsíc (?)  pryč. Jedinej člověk, kvůli kterýmu jsem chtěla pravidelně jezdit do Prahy, byl on. Teď sem pojedu možná tak kvůli brigádě. Sakra, mě je tak mizerně. Neřikam, že nikdy se to nezmění, nebo že to nebude lepší. Ale už jsem se ponižovala a "vtírala" dost. Nejsem holka na zavolání. Neposeru se z toho, když si na mě jednou za uherák vzpomene. Až ukáže (pokud vůbec někdy), že mu na mě opravdu záleží a že tam ten zájem je, tak uvidíme co dál. Ale teď ? Končim s veškerou mojí snahou a dotěrností. Já se nikdy nevzdávam, ale tohle nemá cenu. Akorát mě to ubíjí. Cejtim se tak strašně odhodlaně a silně, ale na druhou stranu ve mě panuje naprostá bezmoc a smutek. No co, třeba si to ještě rozmyslim, ale.. Ne, já doufam že ne. Nebudu skákat tak, jak ostatní pískaj !
Ještě že ve čtvrtek odjíždim z Prahy. Tady bych se tim furt jen užírala a tam si to hodlam užít.
Ano, tohle je přesně jeden z těch článků, kterej půlka lidí nepochopí a tu druhou půlku to nebude zajímat a ani to nedočte do konce. Omlouvám se za to, ale.. Potřebuju se "vykřičet" do světa a blog mi v tom pomáhá.
Zase můžu s jistotou říct "mějte se líp než já". Jdu na kafe a "pobrečet" si kamarádovi na ramínko. xo, E.

5 komentářů:

  1. ;// taky mi blog takhle pomáhá))

    OdpovědětVymazat
  2. Ono je jen dobře, vyřvat to někam nebo to někomu říct..obvykle pak bývá líp a nebo nám dojde třeba to, co nám do teď nedošlo.
    Úplně Tě chápu a udělala bych to stejné jako ty.
    Držím palečky, Eloušku, ať se ti to (nějak?) vyřeší a ať jsi šťastná..ať už s ním nebo bez něj.

    OdpovědětVymazat
  3. Drž se Eliško! :)) Vím, že se to snadno říká, ale bude líp! :) Docela tě chápu v tom, že mu nechceš furt lézt do zadku ))

    OdpovědětVymazat
  4. Uplně mi to příjde,že sme ve stejné situaci. Držím palce ať se to u tebe spraví, třeba i dřív než u mě. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Elinko, doufám, že už je to lepší. Že už se cítíš líp (bez něho či s ním?). Doufám, že už se budeš jen dobře a že se ti na brigádě bude líbit a nesedřou nám tě tam:)

    OdpovědětVymazat