pondělí 13. června 2011

Hey idiot ! I love you.


Podle rozhovoru s několika kamarádkama a MÁMKOU jsem došla k závěru, že jsem čekala 3 dny na blbou SMSku a taky bych se nemusela dočkat, tak jsem čumákovi napsala ZASE já. No, dočkala jsem se odpovědi, ale to stejně nesmaže to, co ve mě teď je.. Já jsem tak smutná a naštvaná, že se tomu už začínam smát. Už o tom ani extra nechci s nikym mluvit, páč je to furt to samý dokola. Stačí, že jsem tim otrávená já, nemusej bejt i ostatní. K. si vždycky stěžuju, ale ta chudák už radši dělá, že mě neslyší :DD
Nebudu dělat žádný ukvapený závěry, ani se deptat řečma "On už o mě nestojí" . Furt je tady ta naděje, že je prostě vynervovanej ze zkoušek (na vysokou, které dělá v pátek) a že pak už to bude zase dobrý. Musí prostě, já v to věřim. I když se teď chová jako z jiný planety, já si ho utéct nenecham a budu na něj čekat klidně dalších několik měsíců, protože vim, že On mi za to stojí !

 Jsem asi úplně jiná, než většina z vás. Nemám postavu modelky, oblečení, které by mi mohla závidět leckterá hollywoodská hvězda, ani miliony fotek krásnejch outfittů. Ale jsem to já a takováhle prostě vždycky budu :)

Zacvičila jsem si, za chvíli se půjdu vykoupat, pak budu sedět u nudnýho počítače a fejsbukařit (klasika) a doufám, že brzo zalezu do postele, kde se zase budu hodiny převalovat a nebudu moct spát, kvůli milionům myšlenek co mám v hlavě.  (Fuj)
Na konec článku vám chci holky strašně moc moc moc poděkovat za to, že tu čtete ty moje věčný stížnosti a že spousta z vás se mi snaží i ňák pomoct. Jsem vám za to neskutečně vděčná. Ještě že vás mám !
Nebojte, už to snad nebude trvat dlouho a uvidíte tu i veselejší a šťastnější články. Věřte v to tak, jako v to věřím já. :)
xo, E.



5 komentářů:

  1. S tím tvým klučinou mě to mrzí, ale doufejme, že to přejde, jak říkáš =).
    Na fotkách ti to opět sluší a věř, že nikdo se modelce ani podobat nemusí, stačí být sama sebou a vyzařovat své osobní kouzlo, což ty děláš ;).

    OdpovědětVymazat
  2. Držím palce aby ti to s tvým milovaným dobře dopadlo. ;* Věřím, že všechno bude zase okej )))

    OdpovědětVymazat
  3. určitě to bude dobré..:)

    OdpovědětVymazat
  4. To je pěkný, jak říkáš, že Ti za to stojí, Eli ♥ Já bych taky čekala!
    A na fotkách ti to moc moc sluší!

    OdpovědětVymazat