neděle 19. června 2011

Prázdnota?

Ahoj holky, tak píšu ještě dnes:)
S tátou jsme celý odpoledne jezdili po různejch electro obchodech a vybírali televizi k němu do bytu :D Nakonec jsme vybrali samozřejmě tu nejdražší :O:DD
Dál jsme se byli kouknout v Ikee na postel pro mě, tak jsem si vybrala a teď už jen počkat, až si brácha definitivně odveze všechny věci a bude moje:)
Je to strašně divnej pocit přijít domu a zjistit, že jsem bráchu prošvihla. Sice tu má ještě věci, ale stejně. Je to tu takový prázdný bez něj. Neni to stejný, jako když odjede na týden pryč. Ten pocit, že už nikdy mě tu nikdo nebude buzerovat a rozkazovat mi. To že mi tu už nikdo nebude hrát na kytaru a já kvůli tomu neuslyšim film. Ty moje "drsňácký" řeči typu "Bože ať už se odstěhuje" jsou pryč. Přiznávam. Je mi krapet smutno. Celou dobu jsem skákala radostí že budu mít sama pokoj a teď tu brečim jak želva :D Cítim se tu tak.. Sama.
Na druhou stranu mam strašnou radost z dnešního dne, páč dřív jsem se s tátou pohádala pokaždý, kdy jsme se viděli. A teď? Nic. Žádný hádky a ještě si to skvěle užijem. Mám ho ráda !
Odpoledne jsem měla zas fotící mánii, tak vám sem hodim pár mejch fotek a pak se jdu šrotit estetiku :D;)
E.





5 komentářů:

  1. Na fotkách jsi roztomilá =).
    Takový den mohla být parádní =). Co se týče té prázdnoty ... Věřím, že je to nezvyk. Taky mám s bráchou jeden pokoj a taky mi tu vyhrává na kytaru :D. Půjde na výšku, tak tu bude míň, ale to už jsem sem tuším psala :D.

    OdpovědětVymazat
  2. jéé moc ti to slušíí.. a já bych se asi cítila stejně kdyby mi odešel brácha... my se mááme radi a furt někam spolu chodíme.. no a ještě kdbych s ním měla pokoj? to přejde..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Užasný fotky! Moc ti to sluší :) a stou prázdnotou ti rozumím - vždycky jsem říkalal jak chci aby škola už skončila, abych měla jinou třídu, ale teď je mi začíná být skoro smutno :D

    OdpovědětVymazat
  4. Vážně Ti to strašně sekne! :-) A ta věžička na krku je naprosto nádherně dokonale roztomile, prostě super! :D Moc se mi líbí :)
    No, sourozenci by mi taky moc chyběli, i když si občas přeju je nevidět. Stačí pár dní a už je mi smutno. Vydrž! :) :*

    OdpovědětVymazat
  5. tak no teraz ti bude chvílku smutno,ale určite si zvykneš:)...ja tiež mám také chvílky,že už tu nechcem bývať,ale neviem čo by som si bez mamy počala...aj mne by bolo smutno:P...a tie fotky sú super:)...sledujem;)))

    OdpovědětVymazat