sobota 11. června 2011

Sad, sad, sad. Again !


Další článek o tom, jak strašně špatně se cítim. Už vám lezu krkem, jo? Já se nedivim, páč já sama sobě taky. Ani nevíte, jak moc.
Nebudu se tady rozepisovat a zatěžovat (doufám) šťastný slečny jako jste vy, mýma problémama. Stejně si to možná všechno jen moc beru. To co mě přijde jako děsná tragédie může ostatním připadat jako úplně normální, znáte to. Achjo, když mě je tak strašně moc smutno..
Mějte se líp než já, E.



I don't wanna live this life without you, I don't wanna spend the night without you, I don't wanna know what it's like. I can't dream without you.

3 komentáře:

  1. Rodinný oslavy taky nemám zrovna v lásce, a stou náladou sme na tom podobně :/ ale zejtra se zbudíš a třeba bude líp!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Náhodou ... Když už je člověku ouzko, tak je opravdu dobré se s tím aspoň někomu svěřit a nebýt v tom sama. Doufám, že ti to tak pomůže aspoň trošku a dostaneš se z toho co nejdřív =).

    OdpovědětVymazat
  3. Nebuď nešťastná :).
    Vůbec nevadí, že píšeš své pocity sem, komu to vadí, tak si to nebude číst... Ale neboj, zase přijdou dny, kdy ti bude skvěle. Život není peříčko. Ale vždycky může být hůř :). Zkus se něčím zabavit, nemyslet na to, co tě dělá smutnou a usmát se :).

    OdpovědětVymazat