středa 29. června 2011

Stop thinking of him !

Skvělá nálada se mě držela celej den a z toho mam strašnou radost :D Nepřemýšlim nad tim, jaký by to bylo, kdyby..... Nečekam na to, že by mi mohla přijít ňáká SMSKa a už vůbec nepřemýšlim o tom, že by mě "někdo" mohl chtít vidět :DD Mamka s malou a bráchou odjeli na chatu už dneska, takže jsem doma jen s mamky přítelem, kterej přijde bůh ví kdy. Jsem sama doma a normálně se bojim :D Divný, páč já si vždycky užívam, když jsem sama doma :D Aspoň, že mi tu dělá společnost ten můj špekatej čičin :D :*
Dnešek byl strašně fajn:) Ze začátku jsem se bála, že si nebudeme mít s M. co říct, páč je to poprví, co jsme spolu byli někde sami, ale fakt jsem se neměla čeho bát :D Celou dobu jsme nezavřeli pusu a pořád jsem se něčemu musela smát (to je možná to pivo na sluníčku ;D)  Mám ráda takovýhle dny:)
Zítra pro ten cár papíru a pak už Čau Praho, vítejte prázdniny ! :P
Jaký jste měly den vy? :))
Pusu, E.




Podle mých fotek musíte usoudit, že jsem musela mít dneska fakt skvělou náladu, protože fakt neni možný, jakej sjem retard :D (A to tu ty nejhorší nejsou :DD)

5 komentářů:

  1. Je moc dobře, že ses bavila, Eldi :-) Mám z toho takovou nějakou radost. :)
    Já měla dnes víceméně lehárko...vlastně mi připadá, že jsem nedělala vůbec nic :D Achjo :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, takové dny jsou prostě nejlepší :D. Užívej si všechny takto ;). A ty fotky jsou parádní :D.

    OdpovědětVymazat
  3. dokonalé fotky ! :D taky mám ráda takové dny.. s pivem vim sví, když jsem s nim byla.. dali jsme si pivo, vlastně dvě.. :D a jak mi to krásně povídalo.. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotečky!
    Musím se přidat s tím pivem. Pak jde všechno ven líp:D

    OdpovědětVymazat
  5. Love your pics. Would love to see more pics of you in those cute, little white sneakers. I have some like that too! Happy summer!

    OdpovědětVymazat