neděle 12. června 2011

Takové to domácí žvýkání..


Nebudu si tady ZASE stěžovat, i když mám na co :D Náladu mám dneska docela neutrální (řekla bych dobrou, ale to je možná až moc.. :D) Každopádně jse si zatim ničim nenechala zkazit den i přesto, že se J* ještě pořád neozval. Řekla jsem si, že tentokrát už opravdu počkám, dokud se neove sám. Tak mi držte palce, ať to zvládnu. Musim, jsem přece silná holka ! :D;)
Přemýšlela jsem o tom, jestli čekat na blbou SMSku, nebo mu napsat. Řikala jsem si, že když mu nenapíšu, tak budu mít určitě zase špatnou náladu, páč s nim nebudu v kontaktu a bůh ví, kdy on se sám ozve. Ale na druhou stranu.. Od pondělka se neozval sám. Vždycky jsem mu musela psát první. A to mě sakra už nebaví. Musí si zvykat chlapec na to, že mojí pozornost si taky musí něčim zasloužit. Nechci aby mu to přišlo všechno jako samozřejmost :) 
Co si o tom myslíte vy? Máte ňákou podobnou zkušenost? Nebo mi poskytnete radu od zkušenější? Piště, pište, budu ráda:)
Jinak, dneska zase budu doma, jsem hrozně unavená. Poklidím si pokoj, kouknu na ňákej film a budu se přecpávat :D Dneska mam fakt strašně žravou :D
Chtěla sjem se zeptat, jestli nemáte typ na ňáký dobrý film:) Ne prosím žádné horory a nic podobnýho, bojim se u toho ! :D
Já vám můžu doporučit film "Voda pro slony" :) Je to romantika spojená s akčností, z cirkusového prostředí. mě to fakt okouzlilo:)



Btw, možná se dnes dočkáte nového vzhledu. Tento už mě omrzel, ale uvidím, jak se mi bude chtít:)
xoxo, E.

4 komentáře:

  1. Přeji pevné nervy, ale ty počkat vydržíš ;). Mám kamarádku, která je beznadějně zamilovaná do svého kluka, který je takový pako, že si jí pořádně neváží. Bere ji jako samozřejmost. A ta kamarádka dělá přesně to, že když se neozve on, píše a volá ona. Vydrž to ;).
    Dneska bych taky jedla a jedla :D. Mimochodem na ten film se chci podívat a asi si ho stáhnu =). Tobě můžu doporučit film Zkus mě rozesmát. Je to parádní komedie =).

    OdpovědětVymazat
  2. jen nevěš hlavu... Taky nesnáším když musím psát vždycky první připadá soi potom jako vtěrka.. Já ale věřím že to zvládneš a že určitě napíše..:)

    OdpovědětVymazat
  3. To bude dobré, uvidíš:) Ten film je skvělej:)

    OdpovědětVymazat
  4. Obavam se, ze jedine, co ti mohu rict je, ze tohle budes asi resit temer v jakemkoliv veku stale! Rony ma pravdu, cas od casu to chce vydrzet a neozvat se, zamestnej se necim jinym... Ale ja jsem od prirody hodne hrdy clovek a tohle jsem praktikovala vzdycy a pozor, muze to mit i opacny efekt, ze si pak osoba mysli, ze vlastne nemas zajem. Takze vseho s mirou :-) drzim palce!

    OdpovědětVymazat