pátek 15. července 2011

Have a nice day.

A je tu další den v práci. Dneska to utíká docela dobře tyo:) Celej den mam skvělou náladu a tancuju tu na thaiský písničky :D:D Všechno bylo supr až do chvíle, co se M. naštvala na svýho přítele, takže je nepříjemná automaticky i na mě, pohoda no.. :/:D Naštvalo by vás, kdyby šel váš kluk s kamarádama do klubu, kde je lesbi show? S tim, že mu můžete věřit a on by tam s nima nic neměl, jen by tam pil a čuměl na ně s kamarádama? Štvalo by vás to, nebo ne? M. mě nechápe, že já jí řikam, at to neřeší. Nechápe, že mě to nepřijde zas taková katastrofa když vim, že tam jde milion dalších lidí. Jsem divná, nebo ne? :D
Je tu pátek a my s M. makáme i o víkendu, shit. Ale večer se jdem kouknout do nonstopu, páč to je kromě spousty bordelů jediný místo, kam se tady dá jít večer pít a tancovat :D Tak jsem na to zvědavá ;)
Mějte se krásně čičiny :*




8 komentářů:

  1. Užij si večer, Eloušku :)
    A když jde o toho kluka, vadilo by mi to taky, i kdyby tam byla miliarda dalších lidí..

    OdpovědětVymazat
  2. Abych pravdu řekla, tak já bych to mému rozhodně zakázala. Ikdyž to jsou lesby a když tam bylo hodně dalších lidí. Tohle je podle mě takový dost hnusný..

    OdpovědětVymazat
  3. Mě by to ani nevadilo, ať si chodí kam chce s kámošema :D jako přece nemůže mu říkat kam může a kam nemůže chodit :) ale to je jenom můj názor :) a hezký fotky!:))

    OdpovědětVymazat
  4. ujá bych to asi neřešila..:)

    OdpovědětVymazat
  5. hezké fotky :)) Jinak je blbé že si ta kamarádka vilívá aj tak trochu jako zlost na tebe že je nepříjemná ale snad se to zase všechno zachvilku spraví stím jejím přítelem :))

    OdpovědětVymazat
  6. M. celkem chápu, mě se stalo něco podobného, kdy chtěl přítel s kamošema jít na striptíz... Celkem mě to nagrclo, ikdyž na druhou stranu mu musím dát i nějakou volnost.. Konec konců - naštvala jsem se, když mi to řekl, protože jsem se cítila, že už mu nestačím, že už pro něj nejsem dost dobrá... nakonec tam nešel.. Ne kvůli mě, kvůli tomu, že měl málo peněz :/ Ach ti chlapi, přemýšlí jinak než my ženský.. někdy si říkám, jestli mají vůbec nějaký cit.

    OdpovědětVymazat
  7. No asi by mi to vadilo, ale mega katastrofu bych s toho nejspíš nedělala. I když :\ Jo vadilo by mi to dost.

    OdpovědětVymazat
  8. Nevim nevim, asi by mi to tolik nevadilo vzhledem k tomu, že mám kluka, který se po jinejch ani nepodívá a mě uctívá jako bohyni. :-DD

    OdpovědětVymazat