neděle 31. července 2011

Home, sweet home.


Ahoj mé milované čtenářky, tak jsem zpět ! :)
Dneska jsem se po měsíci vrátila domů, do Prahy. Ani nevim, jestli z toho mam radost, nebo ne. Na jednu stranu jo, protože uvidim lidi, který mi strašně chyběj, ale na druhou stranu? Budou mi chybět ty Bernárský. Kéž bych mohla být na dvou místech najednou. Zítra na brigádu, grrr. nechce se mi, fakt ne. Ale co už. Nebudu si dneska stěžovat (to třeba až zítra ;D) a pokusim se vám shrnout, jak krásnej ten měsíc v Bernarticích byl:)
Vesnice s 80ti obyvateli. Drbárna. Všechny starý báby tam maj děsně nudnej život, takže řešej životy ostatních. Ale stejně to tam mam neskutečně ráda. všichni se se všema znaj. Jedna velká rodina. Ale i to má někdy svoje nevýhody :D Je fakt, že když je hnusně, tak se tam nedá naprosto nic dělat, ale naštěstí už tam má většina lidí řidičák, takže jsme skoro každej večer (přes den bylo hodně lidí v práci, tak jsme s Markétou tvrdly v Bernáru) vyráželi někam pryč.
Začalo to poutí v Bernáru a skončilo poutí ve Stráži. proč ne :D Všechny ty koncerty, grilovačky, poutě, discotéky, víkendy v Plzni, týdny na Rozvadově a poznávání nových lidí. Stálo to za to. :)
Musim se vám s něčim přiznat.. Vy, co čtete můj blog pravidelně si možná pamatujete na Pepu .. V pondělí jsme šly s M. po zavíračce za nima na jednu party, co pořádalo Casino kde dělaj. Jelikož jsme tam přišly asi v půl 1ný, tak byli už NAPROSTO ožralý. Zdůrazňuju to naprosto ! :D A on byl tak strašně sladkej když mi tam řikal ty nejsladší řečičky a předevšema se se mnou chlubil. Chudáček dostal dělo takže z něj furt lila krev a já ho prostě furt utěšovala a tak no.. a prostě.. Pak jsem šla k němu domu. sama. bez markéty. A domu jsem šla asi v 6 ráno (řikal mi at tam spim, ale mě se nechtělo ráno vstávat dřív :D).. No ono by to možná bylo všechno v pohodě vzhledem k tomu že jsem mladá a nezadaná.. Narozdíl od něj  ! A víte vy co je nejhorší? že i přesto že vim že má holku, tak snad poprví v životě ničeho co se stalo, nelituju. Sakra, jak je to možný? :OOO :D:/
Každopádně prostě to všechno bylo strašně fajn. A já se po dlouhý době cítila zase volná. Vzhledem k tomu že se na mě J* fakt úplně vykašlal, tak se mi strašně líbilo, jak mě nabalujou všichni ty kluci. Asi jsem tim sama sobě dokazovala že nejsem možná tak strašná a že to že mě nechce jeden neznamená, že nikdy nenajdu toho pravýho ! :)
Tenhle článek je už strašně dlouhej a nudnej, ale já se musela po tak dlouhý době pořádně vypsat. Takže, teď už......

Ňáký fotky z července :) >>>                                                                                                      xoxo, E. :*













2 komentáře:

  1. Jéé, ty fotky jsou krásný, jsi roztomiloučká :) A k článku: vůbec není nudnej, ani maličko! Já se tu mám chystat do autoškoly, nestíhám, ale Tvůj článek jsem prostě MUSELA zhltnout až do konce :D
    Na P. si pamatuju, že jsi psala a jsem mooc ráda, že jsi s ním byla :) Muselo to být strašně fajn a úplně nejvíc prázdninový :* Ale jsem už vážně ráda, že jsi tu ♥ chybíš tady!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Náhodou ten článek nšebyl nudnej!:) Mě to přišlo hvílemi jako nějakej film - ale dobrej film! Si měla takovou tu prázdninovou lásku a možná v budoucnu něco víc!
    A hezký fotky, sluší Vám to :)

    OdpovědětVymazat