neděle 7. srpna 2011

I will be happy again !

Podle toho co tak koukam všude kolem mě, tak se mi zdá, že v poslední době je snad víc nešťastnejch lidí, než těch šťastnejch. Sakra co to je? Život je zlej, já vim, ale proč na všechny? A proč já jsem mezi nima? (:D)
Ne, já vim, řiká se.. "Jaký si to uděláš, takový to máš" a já to budu mít všechno krásný a růžový, protože si to takový udělam. Jsem mladá, tak proč neustále něco řešit. Dřív mě lidi pomalu uctívali za to, že jsem se nad všechno dokázala povznést, starosti jsem házela za hlavu a neustále jsem měla úsměv na rtech. Teď už to neni takový. I když se strašně snažim, tak je to stejně jenom taková póza. Mezi lidma strašně šťastná bezstarostná Eliška, ale jakmile jsem sama, všechno to štěstí zmizí. A tak to já nechci. Chci zase ty bezdůvodně dobrý nálady a bolesti břicha z neustálýho smíchu. Ztratila jsem kluka, kterýho jsem měla ráda. A co jako? Takovejch jich už bylo a ještě víc bude. Nemůžu se trápit nadosmrti. On mi za to nestojí. Život jde totiž dál. Ať už s nim, nebo bez něj ! :)

Btw, pršet přestalo, tak jsem vyrazila na nákupy. Všude neuvěřitelný slevy, ale všechno vybraný :/ Ale nakonec jsem sehnala to, co jsem potřebovala:) Plavky, bílý tílko a Balzám a kúru pro objem vlasů:)
Teď už fotky.. :) >

Vim že fotky v zrcadle jsou trapný, ale sakra. Byla jsem měsíc pryč. A tohle je moje milovaný zrcadlo, takže ty fotky v něm prostě budou ! :D

Ano, vim že nemam zrovna postavu modelky, ale co. Jsem to já. Nikdo neni dokonalej, tak nač si furt jen stěžovat ;) Moje nový plavečky za 298 korun :P Proč takovýhle plavky dělaj strašně malý prsa sakra? To je nefér :DD

 I.D.I.O.T. :D

Už zmiňovaný balzám a kúra pro objem vlasů. Jsem zvědavá, jestli to bude fungovat ;)

 Prázdninová, veselá :)

8 komentářů:

  1. Krásný fotky Eli :) Ty plavky jsou moc pěkný. Taky musím vyrazit na nákupy, dokud jsou ty slevy! :))

    OdpovědětVymazat
  2. na tý poslední ti to fakt sluší ,)

    OdpovědětVymazat
  3. plavky jsou hodně dobrý ! :)

    Já taky předevšema "hraju" jak mi nic nevadí.. jak moc jsem v pohodě. Ale přijdu domu a všechno na mě spadne.. Proto jsem ráda s kamarádama někde venku, abych nad tim moc nepřemýšlela, po čase už ani nemusim "hrát" že jsem v pohodě, protože s nima opravdu jsem ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Brzy to přejde a ty se zase budeš pořád usmívat :) protože tak ti to nejvíc sluší :*

    Plavky vypadají úžasně a na tu kůru a balzám jsem zvědavá, pak hoď recenzi :))

    OdpovědětVymazat
  5. plavky jsou moc pěkné a máš výbornou postavu !:))


    http://theladyfrommars.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. líbí se mi tvůj optimismus. Sama mám občas špatnou náladu, ale přejde mě to hned po tom, co si řeknu, že mám být ráda za to co mám, že by toho ve skutečnosti mohlo být mnohem míň:)A na fotkách ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  7. pěkný fotky :)
    koukám, že optimismus ti nechybí a to je dobře :)

    OdpovědětVymazat
  8. To ti závidím, že dokážeš být taková, i když se uvnitř trápíš. A vážně neboj, přijde jinej =)

    OdpovědětVymazat