úterý 9. srpna 2011

I wish..

Mam potřebu napsat další článek. Další článek, kterej bude naprosto o ničem, ale tak co.. To je většina mých článků. Ani nevim, co bych vám napsala. Možná to, že se moje nálada nezměnila, je mi pořád stejně mizerně (asi ještě hůř) , zrušila jsem všechny moje dnešní plány a koukala jsem na miliony filmů a záviděla jim ty happy endy.
Zase jsem se v tomhle období ujistila v tom, že mam tu nejskvělejší mamku a že nikoho na světě nemiluju tak moc, jako jí. I když je ode mě momentálně 150 kilometrů, dokáže mi pomoct milionkrát víc než všechny moje kamarádky (kterejm jsem neskutečně vděčná) dohromady. Je sice pravda, že mě každý SMSka od ní rozbrečí, ale co. Jsem pořád malá holka. A ty prostě pláčou. Ještě že se mi zítra i s malou Lulu vrátí a já se jí budu moct vybrečet na rameno O:) Ano, jsem sice pak celá nateklá a opuchlá, ale někdy je lepší to ze sebe dostat:)
Odpusťte mi holky prosím mojí momentálně hnusnou a depresivní náladu, ale doufám v to, že se v co nejbližší době dočkáte zase ňákýho pořádně veselýho článku. Užívejte si prázdniny a nenechte si je zkazit tak, jako já:) E.



Úžasný video ! :)

5 komentářů:

  1. Jsou krásné ale když jsem si je zkoušela připadali mi O.K ted když si je obleču přijdu si v nich divná :D Sem magor prostě :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já se taky vždycky nejradši vybrečím. A potom, po těch dnech, co jsem zalezlá doma..se pořádně namaluju, obleču, navoním a vyrazim někam mezi lidi, zvedat si sebevědomí. Hrozně ráda taky chodím ven s kamarády, ještě že je mam !

    OdpovědětVymazat
  3. škoda,že ja to o mojej mame povedať nemôžem :/ :D

    OdpovědětVymazat
  4. Je moc dobře, že máš tak skvělou maminku, Eli! Trápení přejde, uvidíš! Už se moc těším na tvé šťastné a ulítlé články :) vím, že budou brzy :)

    btw. to video je super!

    OdpovědětVymazat
  5. Právě teď taky nemám zrovna nejlepší náladu z událostí co se stali v posledních pár minutách :/ Teď si jenom říkám že to nebudu řešit a radši pujdu spat ...

    OdpovědětVymazat