středa 7. září 2011

I'm tired..


Ahoj slečinky, tak jak se máte? jak zvládáte školu? Já musim říct, že jsem z toho neskutečně unavená. Pondělí a úterý jsou nejhorší dny z celýho týdne tak doufam, že zbytek už bude lepší.. Do mýho kalendáře na zdi, mi přibylo už několik termínů na testy. Takže už mě ta škola začíná pěkně štvát a to jsem tam byla párkrát:) Letošních prváků je fakt neuvěřitelně moc a většina holek jsou děsný kobyly. To se mi nikdy ani enchce věřit, že jsou to prvačky. někdy se cejtim až trapně :D Dneska jsme se s K. přihlásily na obědy, takže už nebudu trpět ve škole hlady :D Snad to nedopadne jako loni. Zaplatily jsme si obědy, byly jsme tam párkrát a pak nás to přestalo bavit, tak jsme tam nechodily :D Vzhledem k tomu, že jsme nová třída, tak mam zase strach z takovýho toho mluvení před celou třídou a tak. je sice fakt že ve třídě mam 15 lidí z mojí loňský třídy a zbytek znam taky z lonska, ale pořád je to takový to, že půlka třídy neví, co před tou tabulí dokážu vyvádět :D:D No, tak snad se brzo otrkam:)
Do novýho školního roku jsem si dala "přecevzetí" , že zhubnu.. Nemáte někdo ňáký dobrý rady, jak nejrychleji zhubnout boky a zadek ? :D Tim že mi řeknete ať míň jim a víc cvičim mi nepomůžete :D
Musim si jít uklidit pokoj kde to vypadá, že vybuchla bomba a potom si jdu nalakovat nehtíky. Takže se s vámi loučím a doufám v co nejvíc pěknejch komentářů :D;)
Xoxo, E. :*

5 komentářů:

  1. Teda, tvůj rozvrh ti teda nezávidím:/ Já si stěžuju na mých osm hodin a ty máš deset! No já padám fakt!

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám 10 hodin, rovnou zítra :-/ snad přežiju.
    Noo a taky chci hubnout :D Ale někdo by mě musel nutit..

    OdpovědětVymazat
  3. Škola je naprostý hnus :D. Do naší třídy přibyla jen jedna holčina, takže s tím ostychem na tom tak špatně nejsem, ale zkoušení budu nenávidět vždycky :D.

    OdpovědětVymazat
  4. tak to já mám ten nejhrozší den asi dneska, máme nultou hodinu :// :D a taky mám strach mluvit před novou třidou a to máme říkat nějaký proslovy ://

    OdpovědětVymazat
  5. beautifuul pictures! and i lovee your blog its soo purple :)

    OdpovědětVymazat