pondělí 31. října 2011

Shit, shit, shit !

Dnešek je den pěkně na nic. Všechno se na mě sype. Škola, nešťastná láska, věčně blbá nálada. Nejradši bych zalezla do postele a vzbudila se až po zimnim spánku. Je toho na mě fakt moc. Škola do 5ti a 4 testy po prázdninách o kterejch jsem nevěděla, proč ne. Zítra od 7mi, tak se fakt moc těšim.. Bože už mě to všchno pěkně štve. Navíc blog umírá, nikdo sem nechodí, píšu si tu sama pro sebe jak mentál, takže pochopitelně, mě to přestává bavit.
Čeká mě milion učení. Jediná věc co mě dneska snad potěší bude ten sedmej díl Upírů co si právě stahuju. Doufam že najdu chvilku mezi těma všema strašně zábavnejma věcma co mě dneska čekaj, abych se na něj podívala. Mějte se líp než já, E.

3 komentáře:

  1. Jestli tě to potěší, tak jsme na tom s náladou úplně stejně, všechno je tak nějak na nic. Snad nás to co nejdřív přejde.

    OdpovědětVymazat
  2. já to tu čtu :), jen většinou nestíhám zanechávat komentáře...náladu mam taky tak nic moc..ta škola mě zabíjí..ale bude líp :) na jaké Upíry koukáš? Na Upíří deníky?

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, ty taky koukáš na upíry? Byla jsem mimo domov, takže jsem zmeškala 2, včera jsem měla pohodičku hodinu a půl.
    Chápu Tě, škola mě taky začíná strašně štvát, navíc jsem nemocná, ale nechce se mi zůstávat doma, protože nacvičujeme na ples..
    Drž se! :*

    OdpovědětVymazat