neděle 2. října 2011

Pupumpidum

Ahoj holky, tak jsem po víkendu zase v Praze. Bohužel. Nikdy se mi sem z Bernartic nechce. Jela jsem tam sice s babičkou a dědou, ale za celej víkend sem byla doma 2krát a to se jen najíst. Haha, Markétka mě měla u sebe celej víkend nakvartýrovanou :D Jako vždy to byl skvělej víkend. V pátek večer jsme jeli do Merklína na discotéku. Vzhledem k tomu že jsou tam narozdíl od Prahy naprosto pohádkový ceny, tak jsme měly v sobě s Markétou už v 10 hodin 7 panáků broskvový vodky. A to ta noc teprve začala. :D No abych pravdu řekla, bylo to neskuetčný :D V půl 4tý ráno jsem už byla utancovaná k smrti a cestou domu jsme si s M. a klukama v autě krapet zdřímli. Chudáci ti, co řídili :D V neděli jsme s M. spaly do 12ti a odpoledne jsme jeli na fotbal do Mutěnína a večer jsme šli do hospody oslavovat výhru. No projela jsem prostě tenhle víkend všechny p*dele světa :D Prostě skvěle vyvedenej víkend. Už abych tam byla zase :) 
Jak jste prožily víkend vy? Když jdete někam o víkendu, máte radši tancování v klubech, nebo jste spíš pro sezení v hospodě? ;)

2 komentáře:

  1. Juuu, ráda čtu ty tvoje zážitky :D:D. Muselo to být opravdu super, fotka tomu taky tak nasvědšuje ;).
    Můj víkend byl prazvláštní :D, ale víš jaké trávení víkendu je nejlepší? Ani hospoda, ani diskotéka, ale pařby na zahradách :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Ááá, to mě těší :))
    Jo, tak s těma "gardenparty" máš pravdu :D Taky mám nejradši ty letní pohodový grilovačky:) Na ty je už ale teď docela zima:/

    OdpovědětVymazat