úterý 15. listopadu 2011

When I’m sad I just sing, and then I realise my voice is worse than my problems.


Taky když máte oblíbenou písničku a neni poblíž nikdo kdo by vás slyšel, si zpíváte? Já to dělam prakticky pořád a taky víc a víc jsem naštvaná, že neumim zpívat. Jako malá jsem chodila do sboru, zpívala jsem sóla na Staromáku, ve Vídni, na Slovensku a všude možně, připadala jsem si strašně drsná, ale sakra, až teď mi dochází, že na prvnim stupni základní školy zpívající dítě bude mít úspěch i kdyby zapomnělo celej text a nevydalo ze sebe ani hlásku :D Strašně mě štve, když si zpívam oblíbenou písničku a nedokážu jí vyzpívat. Prostě to nesnášim a strašně mě to ponižuje, jsem na to háklivá :D Achjo, chci mít krásnej hlas a vyzpívat naprosto všechno !



Zamilovala jsem se ! Jak do tý písničky v tomhle podání, tak do toho kluka, ha ! :D

2 komentáře:

  1. Tak tenhle problém mám taky :D to člověka to pozpěvování ani netěší, když slyší jak je to falešné :D ale co, ve sprše se to ztratí :)

    OdpovědětVymazat
  2. já zas nesnáším, když můj přítel "zpívá" a zní to jako by všechny písničky byly na jednom tónu :D :D :D mu vždycky říkám "miláčku prosím tě nezpívej, nebo co se to vlastně snažíš dělat" :D :D :D ... nesnáším, že někdo neslyší, že neumí zpívat a prostě kráká ... já bych se styděla :D

    jinak moc krásnej titulek celého příspěvku :)

    OdpovědětVymazat