čtvrtek 29. prosince 2011

29.12.2011

V první řadě vám chci říct, že vůbec netušim, proč mam místo záhlaví nákej hnusnej vykřičník. Bohužel nemam čas ani náladu na to, něco s tim dělat, takže doufejme, že to zmizí samo ;D
Včera jsem se byla podívat po nákejch ochodech a nejvíc mě to andchlo v Tezenis. Maj tam pěkný slevy na spodní prádlo (a další věci), tak jsem si odtamtud musela odnést 2 krásný podprsenky, ze kterejch mam strašnou radost:) Takže všem doporučuju, nebudete litovat ;) (Obzvlášť vy, které bůh neobdaroval vělkýma prsama. Menší velikosti maj za nižší ceny:(:D )
Taky se vám chci pochlubit, že už 2 dny mam v pokoji novou postel, to znamená, že i přestavenou půlku pokoje;) Konečně je palanda pryč a já se rozvaluju jako bůh ! :D
Zítra odjíždim do Plzně a dále ke kamarádce na chalupu (do vesnice kde máme i my chalupu:D), kde udeme slavit Silvestra. Takže se ozvu až na nový rok:)
Tím pádem vám chci popřát hlavně to nejlepší do novýho roku, co nejvíc užitej silvestr a ať nikdo z vás neskončí s otravou alkoholem (doufám, že ani mě to nečeká, haha) :D:)
See you soon, I promise :*
- Dáváte si novoroční předsevzetí? Jestli ano, tak jaké? Pište do komentářů, zajímá mě to :)
 Maxíčkovi se tam taky líbí ;D

2 komentáře:

  1. zkus s tím záhlavím napsat adminovi :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, dávám si předsevzetí, ale radši bych to tu nerozebírala! :D A to záhlaví je náhodou vtipné.. :DD
    Jinak šťastný nový rok! ;)

    OdpovědětVymazat