pondělí 26. prosince 2011

Christmas gifts

Ahoj slečinky, tak jak jste si užily Ježíška?? Já skvěle. Bylo to fajn, posedět s těma nejližššíma, společně se zasmát, popovídat a koukat an pohádky. Maličká byla sladká. Byly to její první Vánoce, který tak trochu vnímá a bylo to prostě kouzelný. Až budu mít fotky co fotila mamka, určitě vám sem náký dám:)
A teď už vám ukážu, co jsem dostala já:)
Kosmetika, včetně taštičky, do který se všechny moje potřebný ěvci perfektně vejdou:)
 Hromádka oblečení. Pyžamo, trička, punčocháče, svetříky.. Některé věci jsou už bohužel v pračce, takže o tu krásu přijdete ;D
Asi jsem Ježíškovi letos nevoněla, tak to chtěl napravit nebo já nevim :DD
Nejvíc mě nadchla vůně od mamky manžela - Romantic voyage (druhá zprava) fakt nádherně voní:)
 Krémů není nikdy dost. Aspoň pro takovýho "úchyláka" jako jsem já, rozhodně ne:) Poprvé jsem vyzkoušela krém od značky Anew (modrý vepředu) a už ho nedám z ruky! 
 Můj dvacetiletý bráška mě obdaroval sadou Hello Kitty :D Uvnitř veliké "Kittyny" je sprchový gel, který voní po žvýkačkách:D Připadalo mu strašně vtipný, když na mě celej večer pokřikoval "Sexy bonbonku" :DD
No už se těšim, až si za chvilku těma třpytkama nalakuju nehty ;D
 A samozřejmě nesmějí chybět ani knížky. Snad si najdu čas na to je přečíst. Ta "Marta v roce vetřelce" mě opravdu zajímá. Nečetl to někdo z vás?? 
Tak a to je z fotek všechno:) Zítra mi táta přiveze další Vánoční dárek, kterým je postel, na kterou se už neskutečně těšim. Takže vám jí časem taky samozřejmě vyfotim;)
Ze kterého dárku jste měly vy největší radost? Pište pište, jsem zvědavá:)

5 komentářů:

  1. Největší radost mi udělali určitě knížky a voňavka :) Jinak by mě taky zajímalo, jaká je ta Marta v roce vetřelce ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ježíšek se očividně vyřádil :D. Na ty fotky se opravdu těším, musí to být kouzelné sledovat něčí první Vánoce v životě =).

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ty si bola veľmi dobrá :D Ja mám možno dokopy toľko kozmetiky čo si ty dostala ..alebo trošku viac :D Na teba Ježiško fakt nezabudol :D

    OdpovědětVymazat