středa 25. května 2011

I still care !

Jsem vyčerpaná. Dnešní den byl dlouhej. Moc dlouhej.. A zítra škola zase po 14ti dnech od 7mi. Chce se mi vstávat v 5:30, jojo... :D
Po škole jsem prošla celý Dejvice a Hradčany a ptala jsem se (snad úplně všude ! ), jestli někde nehledaj na léto brigádnici. Nic samozřejmě.. Prolezla jsem i všechny stránky na internetu s brigádama a taky jsem nic nenašla, takže jsem nasr..naštvaná ! :D Kdyby jste někdo věděl o ňáký brigádě v Praze na červenec, tak sem s tim. Prosííím:*
Brácha mi udělal cvičební plán, takže se snad konečně odhodlam po večerech doma cvičit. Když už je tu to léto... :/:D
Jinak nálada nic moc.. Muž na mě totálně kašle a mě to opravdu nebaví, víte? :D;) Beru to (momentálně) s nadhledem, protože chápu že má asi nervy kvůli maturitě.. Ale už chci sakra aby to bylo jako dřív.. Příští týden dělá písemnou část, takže už to pak snad bude dobrý ! :) Pořád jen čekam a čekam, jestli mi dneska konečně přijde aspoň jedna "pitomá" SMSka, která by mi tak moc zlepšila dnešní náladu. Prosím, prosím. Myslim, že si zasloužim být konečně šťastná, nebo ne?  Kéž by to všechno mezi náma nebylo tak.. Složitý. :)
Dneska jsme s K. ve škole přemýšlely o tom týdnu v srpnu, kdy budeme s klukama u ní na chatě. Vzhledem k tomu, že ani jedna z nás (ano, přiznávam, je to ostuda) neni zrovna ňáká extra dobrá kuchařka, tak to bude asi fakt zajímavý... :D Ale my to zvládnem. Jsme přece holky šikovný ! :D:))
A jaký jste měly den vy? :)
Pokud máte na mě ňáké otázky, tak pište na Formspring :) Budu ráda, je to tam ňáký mrtvý :D
Užijte si zbytek dne:) xoxo, E.


6 komentářů:

  1. Určitě ti nějaku smsku napíše :) a brigádu taky sháním, ale prostě nikde nic není :/

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, tak tenhle článek se mi moc líbil :-)
    Já zatím taky žádnou brigádu nemůžu najít, je to na ho...nic :D Ale co, aspoň si užiju prázdniny.
    Cvičební plán? Obdivuju Tě, vážně. Já si sice říkám, že bych měla, ale vždycky si najdu nějakou výmluvu, proč to nejde. A léto už se tak strašně blíží :/ :O
    A to s Tvým přítelem, to se určitě zlepší, bude mít po maturitách a vynahradí Ti to :-) To když ten můj minulý rok maturoval, pomalu by se ani neozval, že to udělal :D no a když se pak konečně ozval, spálila jsem na plotně rizoto, jak jsem radostí utíkala pryč.
    Tak nevěš hlavu :-)

    Já jsem se ráno probudila asi v 9, nasnídala se, šla se sestrou do drogerie, potom jí a sobě natřela nehty (ale to už víš :P). Potom jsem dělala oběd a vymýšlela sestře slohovku. Moc mi to nešlo, ale když přijel přítel, poradil mi. Šli jsme s pejskem do lesa a potom hráli jednu strašidelnou hru na pc. Měla jsem fajn den :-)

    Měj se pěkně! :-)
    (doufám, že Tě tak dlouhý komentář neunudil :D)

    OdpovědětVymazat
  3. Věřím, že se to s tvým přítelem zlepší ! :) přece jenom maturita je náročná věc.. a sms ti určitě pošle :-P
    Jinak už taky začínám plánovat prázdniny, čím víc se na ně těšim, tím míň mi to utíká :D :/

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, že peníze nejsou na příděl :D co?
    Jinak jsem ráda, že Tě komentář potěšil. :))
    S přítelem jsme rok a čtvrt a 3 týdny a 1 den. :D Jsem úchyl na počítání..Vůbec nejsi vlezlá, je to normální otázka :-) Jak dlouho jste spolu vy?

    OdpovědětVymazat
  5. maturita je těžká...vím, jaký nápor to byl pro mě...a můžu říct, že na vejšce je tohle období každý půl rok když přijde zkouškovy...proste nemysliš na nic jinyho než na učení a na školu...je to hrozny.... jinak ja taky nejsem žádná velká kuchařka ;-) ale vždycky to zachráním zapečenými bramborami, řízky nebo čínou ;-)

    OdpovědětVymazat