pátek 3. června 2011

Run baby run. Don't ever look back.

Podle mě je ta fotka kouzelná ! :)

Prosím, zabijte někdo mojí učtelku na francouzštinu. Děkuju. :D
V tý škole z nás chtěj asi sedřít kůži, nebo já nevim. Nebaví mě přemýšlet. (Taky to tak někdy v těch hodinách vypadá O:D ) Už aby byly prázdniny ! Už jen měsíc ! Huhuhuuu :)
Dnešní počasí mě vytáčí. Ráno vyjdu z baráku a klepu se jak ratlík. Odpoledne vyjdu ze školy a tečou ze mě čůrky potu. Bože :D Po škole jsme se s K. ještě šly podívat po ňákejch obchodech, takže jsem si udělala radost dvěma tílkama a krásnym pruhovanym svetříkem :))
Jsem dneska ňáká unavená, ale to neznamená, že když je pátek (konečně), že hodlam trčet doma ! Udělam si už asi bambiliontý kafe a večer vyrazim s Jendou do pražských ulic ! Asi skončíme zase v hospodě u školy :D Všichni se na nás vykašlali, takže jdem jen my dva. Jsem ráda, že mam kamaráda jako je on. Někoho, komu se můžu svěřit se všim, důvěřuju mu a kdo mě v každý situaci dokáže rozesmát:)
Už dlouho ( 2 týdny? Turková, to je pro tebe dlouho? Alkoholiku, styď se ! ) jsem nepila, takže mě zas opijou 3 piva (haha :DD), bude mi to hezky mluvit, nebudu řešit všechny ty problémy (nebo je možná budu řešit 2x víc? :D) a bude mi fajn. Mam ráda tyhle večery. Mam ráda pátky. Mam ráda pivo ! :D
Btw, dneska 4 měsíce s J* !!! :* Vím, neni to zrovna extra dlouho, ale já mám radost a doufam, že se ty 4ky budou pořád a pořád násobit ! ;)
Co vy? jak jste si užily den? A co máte v plánu na večer? :)

Dojímá mě to :D Chudák kaktusák :/:D

Takovou váhu chci domů ! :D

xoxo, E.

3 komentáře:

  1. Jééé, Elíí a my dnes rok a 4 měsíce, no to je dobrý :-))
    Jinak skvělý článek, moc se mi líbí a pobavil mě :D Užij si večer!

    OdpovědětVymazat